#ZOOsamen

Schenk plezier aan je lievelingsdier

De ZOO bestaat 180 jaar, en wie krijgt de cadeautjes? De dieren natuurlijk!

Met jouw cadeau kunnen ze snuffelen, grijpen, bijten, kauwen, gooien, rollen, krabben, springen, graven, schommelen en ja: zelfs ingewikkelde puzzels oplossen. Dieren spelen graag, en het is goed voor hun ontwikkeling. Je geeft ze bovendien het gevoel thuis te zijn, in hun natuurlijke habitat. Want elk speeltje is aangepast aan de natuurlijke behoeften van het dier. Je cadeau is altijd een schot in de roos.

* Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar, ook wanneer dit bedrag wordt besteed over verschillende producten.

* Kleuren en afmetingen van de uiteindelijk aangekochte producten kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Aangekochte producten zullen niet altijd zichtbaar zijn in de verblijven. Producten worden geregeld afgewisseld of kunnen aangeboden worden in niet zichtbare delen van het verblijf.

Hooizakken
Hooizakken
Yay! Het bedrag is ingezameld!

Totaal ingezameld bedrag: € 340

i Meer info
Hooizakken

Hooizakken zorgen voor een langere voedertijd en bootsen natuurlijk eetgedrag in dierentuinen na. Deze langdurige voedingsactiviteit zorgt niet alleen voor gezonde voeding, maar ook voor mentale stimulatie.

Dit product wordt gebruikt door giraffen, okapi's, bongo's, zebra's, antilopen en buffels. We hebben er 20 nodig.

Terug
Varkenssterren
Varkenssterren
Yay! Het bedrag is ingezameld!

Totaal ingezameld bedrag: € 390

i Meer info
Varkenssterren

Het gebruik van speelgoed of andere voorwerpen voor babiroessa's en wrattenzwijnen helpt agressiviteit te verminderen. Deze objecten verleggen hun aandacht, zorgen voor essentiële mentale stimulatie, bevorderen lichaamsbeweging en vergemakkelijken de uitdrukking van natuurlijk gedrag.

Dit product wordt gebruikt door de babiroessa en het wrattenzwijn. We hebben er 10 nodig.

Terug

Weet je niet welk cadeau te kiezen?

Doe een vrije gift

Welk bedrag wil je schenken?

Kruiden
Kruiden
Yay! Het bedrag is ingezameld!

Totaal ingezameld bedrag: € 500

i Meer info
Kruiden

Kruiden en geuren bieden dieren een zintuiglijke ervaring, stimuleren hun reukvermogen en stimuleren onderzoek, nieuwsgierigheid en onderzoekend gedrag. Door deze olfactorische prikkels te introduceren, bieden we dieren de mogelijkheid om hun zintuigen te prikkelen en natuurlijk gedrag aan te moedigen.

Dit product wordt gebruikt voor vele dieren, o.a. ook de reptielen. We hebben dit altijd nodig.

Terug